Post by xaitacalfeefi on Feb 28, 2022 11:41:01 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Township ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Township IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код нескінченні монети ▞▞▞
▞▞▞ Township 2022 version ▞▞▞
Гра дуже чудова!
Це дійсно дивовижна гра, вона дає нам креативність, щоб керувати містом і як насправді виконується робота. Я люблю цю гру!🤩🤩
Клас гра завжди так хотіла знайти і скачати взагалі сама найкраща у світі 5 зірок вам
Не завантажується оновлення 😥
Багато глюків в ігрі, і все більше "ботів" зустрічаю
Гра чудова багато можливостей
Доброго дня дорогі співробітники скажіть будь-ласка, чому я неможу по коду долучити інший який теж грає цю гру аналогічно він не може досягти мене . Як вирішити цю проблему??
Останнім часом дуже часто вибиває з гри.
Township Priložnostne gvfg
Після видалення гри та повторної інсталяції виникає проблема в тому, що вона не може отримати дані резервної копії після підтвердження введення. Він не може приймати дані сервера. Прогрес залишається свіжою грою. Не відновлювати дані сервера.
Чудове, але також чудове місце для шахраїв. Протягом 2 годин таблиця лідерів для викликів заповнена людьми з 20000 очок тощо, в той час як за цей час ідеально граючи в міні-гру, вони могли впоратися лише з часткою цього. Розробники не бачать шахрайства і сприяють злому. Так багато веселощів і чудової гри, але дратує, що вони дозволяють шахраям процвітати
Раніше мені подобалася ця гра, але зараз я так НЕМАЄ від тих самих трьох або близько того міні-ігор, які повторюються знову і знову (гамбол/американські гірки та будівництво доріг)! Погоджується весь кооператив. Куди поділися всі інші (набагато кращі) ігри Мені так набридло, що я більше навіть не турбуюся з ними... також вважаю, що граю менше в основну гру, а інша гра отримує мій час (і гроші) набагато більше. Будь ласка, розберіться!
Я люблю цю гру і граю вже 6 років. Але останнім часом мене виключили із завдань регати. Я написав у службу підтримки, яка відповіла, що мені не вистачає оперативної пам’яті. Мій планшет має 4 ГБ оперативної пам’яті. Я думаю, що цього буде достатньо. Але гра, здається, розвивається, і, можливо, саме тому. Я теж втомився від повторюваності в міні-іграх, і останнім часом розробники наполягають на тому, щоб я витрачав реальні $. Те, що мені не довелося нічого витрачати на початку, було дуже привабливим. Зараз не дуже.
У мене глючит гра після оновлення. Захожу в завдання регати і мене викидає з ігри.
Гарна графіка. Весело на початку. Але, зрештою, це просто ще один із тих, хто платить за ігри. Я дійшов до 9 рівня, але доходить до точки, коли мені доведеться витрачати реальні гроші, щоб прогресувати. Незабаром буде видалено.
Мені дуже подобається ця гра. Я хотів би грати більше в маленькі ігри, вони веселі. Але я хотів би, щоб скарбничка зникла, бо якби я сплатив 2,99 кредитною карткою, інакше це не буде анімісом, щоб люди знали, хто я. Але я хочу гроші, які є в скарбничці.
Ця гра настільки захоплююча і весела! Грав так довго. Мені це не нудно, тому що у вас завжди є багато справ. Так тримати, Playrix!
Чого мене викидає з гри вже другий день, як тільки заходить в регату? Невже не можна щось з цим зробити ? Головне що кожного місяця просить оновити гру!
Township Nezahtjevne igre hwnx
Need for Speed™ No Limits Balapan owpg
Я грав у Township раніше, але давно не був. Гра настільки приємна, як я пам’ятаю, і тепер є інші міні-ігри, які можуть допомогти розібратися. Пальці вгору від мене, хлопці
Будьласка виріште проблему із завантаженням гри. Раніше ця гра була дуже класна і цікава, але зараз її неможливо скачати!
Я дуже люблю цю гру, але після нового оновлення я не можу грати в регату, вона продовжує працювати. Я намагався зв’язатися зі службою підтримки клієнтів, але нічого не отримав у відповідь.
Township Pro příležitostné hráče lhlt
Чокитка гра
Гра, щоб убити час. При цьому не зовсім чесна. Те, хто готовий грати за гроші мають як початкове преймущество, так і далі в ігрі. Якщо вам вдалося виконати завдання швидше, то все інше час ви граєте без призу. Друзей вибираєш зі списку пропонованих. Але коли запитуєте, що гравець не може прийняти запит, як у нього максимум. Колл-во друзів. И куча еще всякой ерунды. Кому потрібно убити час гри подойдет. Но є бажання знайти игру поинтереснее!!!!
Граю в гру вже два роки,но оновлення в попередній час просто жахливі,меня постійно вибиває з гри,в регату взагалі не можу зайти🤬зробити з цим що нібути🙏
Ігра класна але наразу робила а потім вибивати буль хоче щось щось.
клас
Перестав грати на деякий час через погане самопочуття. Нещодавно знову почав грати і з нетерпінням чекав своєї першої регати. Виконано 2 завдання, але тепер гра вилітає КОЖНИЙ раз, коли я натискаю на іконку регати. Видалений, перевстановлений тощо ... нічого не працює ... дуже дуже розчарований !!! Доведеться вкладати свій час і гроші в іншу гру, так випотрошено!
Після того як я оновив гру, вона вилітає щоразу, коли я відкриваю завдання регати, список друзів і міні-гру. Крім того, він забрав у мене 100 доларів готівкою. Я граю релігійно щодня по кілька годин, і я керівник свого кооперативу, і щомісяця купую золотий квиток. Зайве говорити, що для мене це величезна незручність. Представники служби підтримки також не відповідають. Хтось повинен мені допомогти!
Вся гра стає менш привабливою. Багато допоміжних ігор занадто складні, щоб перемогти, не розщеплюючись на холодну готівку. І якщо ви це зробите, «призи» відстойні. У той час як старіші, веселіші та легші сторонні ігри більше не пропонуються.
Служба підтримки-відстой. За 5 місяців мою проблему не вирішили. Не понятно за що отримують гроші. Боти бесполезные. Однозначно-фуууу
Коли хочу зібрати награду за регат викидає з гри і так постійно, виправте, будь ласка
Після оновлення гра перестала запускатися. Просто відвідайте статус "загрузка" до бесконечности. Пожалуйста, исправьте. Я вірю мені в банкноти, які були витрачені на покупку торговця на 10 днів.
Я неможу оновити