Post by xaitacalfeefi on Feb 28, 2022 11:34:35 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gardenscapes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gardenscapes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ פריצת מטבעות נוספת ▞▞▞
▞▞▞ Gardenscapes 2022 version ▞▞▞
משחק שמעביר את הזמן
לא המשחק המוצג. בעולם האמיתי פרסומת כוזבת אינה חוקית. למה זה בסדר להטעות את מיליוני משתמשי אנדרואיד. הסרטונים והתמונות המצורפים לחנות אינם מייצגים כלל את המשחק עצמו. זה משחק ריסוק סוכריות. אולי יש שם מיני משחקים אבל למה להציג את המיני-משחקים בצורה שגויה כאילו הם ה-actual.game. אני מרגיש שולל ומרומה.
ח
היה מזה כיף לשחק בזה אבל תוך דקה זה נתקע😮😶😮😶😮😶😮
אוהב את המשחק הזה! אוהבת להפוך את הגנים ליפים! החיסרון היחיד הוא להיות תקוע ברמה למשך חודש. סוג של מתסכל 🤨🙄
משחק מעולה אבל מלא באגים
זה אחלה משחק אבל לא כמו בפרסמות שזה מבאס....
משחק כיפי
Gardenscapes ง่ายๆ owiv
אל תוריד את המשחק הזה מבאס. זה מאוד יקר ואתה לא יכול לעשות הרבה בלי לקנות מטבעות ואז זה גונב את כל המטבעות שלך. בזבוז זמן ושירות לקוחות גס רוח נורא.
*עריכה: 25 רקטות, 19 מצפנים, ב-16 מהלכים עם קטע נסתר לפתיחה. מיותר כמה המהלכים המותרים הורדו לאחרונה; השווה בין משחקי משחק אחרונים ביוטיוב, אתה תראה. זה כבר לא כיף וזה מצער אותי. אחרי שנים כשחקן, אני חושב שאני בחוץ. *דירוג מקורי: יש הרבה יותר מדי חלונות קופצים עכשיו. אני רוצה לשחק, שלא יזרקו עלי תחרויות ברגע שאני נכנס. כמות ההנחיות לרכישת אופציות גדלה. אנימציות הן צפייה מאולצת. זה יותר מדי.
מושלםםם
夢幻花園 (Gardenscapes) 休閒 bvy
הייתי נותן לו 5 כוכבים. עם זאת שמתי לב שאני ממשיך לקבל 11 מהלכים פחות מאחרים שנמצאים באותה רמה. הדרך היחידה לנצח כל רמה היא להוציא כסף. מאז שאני משחק כבר שנים שמתי לב שאי אפשר לנצח את הרמות. אז אני מניח שהם מנסים לגרום לאנשים פשוט להתעייף מזה ולבזבז הוצאות. נראה שקבלת עזרה לאדם אמיתי לא עובדת כלל.
אני אוהב את המשחק הזה, אבל נותן לו 4 כוכבים בגלל שלא הצלחתי לעבור את היום הראשון בגלל "עדכונים" שנראה כי מעולם לא הסתיימו, אני מתקין מחדש בתקווה שהוא טוב יותר, אבל אם תהיה לי את אותה בעיה אעשה זאת. למחוק שוב
gardenscapes mod apk download for pc - Timenewspro
משחק כיפי. אני משחק כבר כחודש ואני עדיין נהנה לעבור כל שלב.
משחק גרוע
הם משקרים...!!! אתה רואה את המשחק המוצג במודעות כדבר אחד.. עם זאת, כשאתה מוריד אותו ומשחק בו, זה לא דומה למודעות, מאוד מאכזב..!! החלטתי לשחק בכל זאת, ועכשיו אחרי העדכון אתה לא יכול לזכות בשום דבר בלי לשלם על כוח עליות, איזו אכזבה. גם אין דרך להתקדם, המשחק זורק רמות בלתי מנוצחות כ"אתגר בונוס" שאתה לא יכול לנצח בו..!! סיימתי לשחק את ה-RIP הזה מתוך משחק..!!
אהבתי את המשחק הזה!!! הוא שחקן מאז 6 חודשים לאחר שיצא. עם זאת, כשניסיתי לגשת אליו היום הפעלתי מחדש לתחילת המשחק וההדרכה. הייתי כל כך מוטרד לראות שכל 1500 הרמות ששיחקתי נעלמו! זה גם לא היה הטלפון שלי, זה היה חייב להיות המשחק. אני ממש לא רוצה להפעיל מחדש את המשחק ולעשות הכל מחדש עכשיו. זה אחד ממשחקי הנייד הכי כיפיים ששיחקתי אי פעם! הייתי מעדיף שהנוף הביתי יימחק כי הגעתי רק לרמה 200 משהו
אני מאוד נהנה לשחק במשחק הזה. הסיפור מהנה, והגן יפה מאוד. האתגר מתגמל לכולם. הדבר היחיד שרציתי הוא שהמשחקים הנוספים נתנו לך מספיק זמן לשחק.
משחק טוב צריך עוד מיני משחקים אלו אירועים מאתגרים ומהנים יותר. המשחק יהיה טוב יותר אם נוכל להשתמש בהגברות כוח כשאנחנו צריכים אותם, במקום לקבל אותם בתחילת השלבים השונים, כי הם ממוקמים בעמדות הגרוע ביותר האפשריות וזה מבאס, בסך הכל אני אוהב את המשחק, זה מדהים.
מבאס, בלתי אפשרי להגיע לשום מקום במשחק מבלי לבזבז את הכסף שלך. חלקים הולכים בדרך ההפוכה שהזזת אותם. המשחק יודע מתי אתה מתקן כדי להרוג אותו, כך שהוא יפיל דברים מחורבנים כדי לא לנצח אותו. עדכון....עדיין מבאס. היו לי 12 מהלכים כדי להשיג 2 פרפרים, בכל המהלכים המשחק אף פעם לא שם אף אחד על הלוח. הם זילו את זה. איך אתה אמור לנצח אם אף פעם אין לך את הכלים לנצח אותו.
אם אנשים לא אוהבים לשחק במשחקים האלה אז חזור למשחקים הישנים שאתה רגיל לשחק בטלפונים סלולריים צריך להיות נקי בדיוק כמו שיש לך מחשב בבית אתה הטלפון הנייד הוא מחשב ככל שתשים יותר בטלפון שלך זה ילך לאט יותר פשוט תהנה מהמשחק או תמצא משהו אחר לשחק בו אני אוהב את המשחק הזה
שנה לאחר מכן, ואני עדיין תומך בביקורת 5 כוכבים. רק לאחרונה חווה בעיות טכניות וצוות התמיכה הקשיב והתייחס לדאגה שלי. ואני עדיין נהנה לשחק את המשחק!
משחק טוב מאוד
אין מיני משחקים. אני מוריד את הדירוג שלי מ-5 ל-3 כי יותר ויותר המשחק הזה מתסכל יותר ממה שהוא כיף. יש לי את המשחק הזה בערך 3 שנים וזה היה פעם אחד המשחקים היומיומיים האהובים עלי. עכשיו אני מבלה יותר זמן וכסף בניסיון לנצח רמה אחת, מאשר נהנה מהתקדמות המשחק. מה שמעצבן אותי יותר הוא להיתקע במשך DAYS, לפעמים שבועות במהלך אירועי עונתיים עם עיטורים מיוחדים, ואז לקבל סט חלקי בלבד.
משחקים במשחק הזה כבר שנים! הבעיה היא להשיג דברים שיעזרו לך. המעטים שאתה מקבל הם רחוקים וביניהם!
לא נהנתי נתקע כל הזמן
אוווו מ
התלונה העיקרית היחידה שלי היא דירוג המיומנות ברמות. יש לי רמות פעימות לפעמים, שכותרתן "סופר קשה", ללא עזרת בוסטר די בקלות, תוך כדי מאבק ברמות ממוצעות, אפילו עם בוסטרים. זה פשוט מתסכל לעבוד על רמה כל כך הרבה זמן, לבזבז בוסטרים, רק כדי להרוויח את התגמול המינימלי, כשהרמה אמורה להיות ממוצעת. כנראה שצריך להעריך מחדש ולהתאים את רמות הקושי.
משחק מאלף ביותר אין כמהו
משחק מושלם אבל הזמן לבקש חיים ארוך מידי ובנוסף כל פעם שצריך לעדכן את זה נתקע
אני מאוד נהנה מהמשחק הזה. הלוואי שהם ייפטרו מהמשחקים הוורודים. זו רק הדרך שלהם לוודא שאתה לא יכול להמשיך יותר מדי זמן עם התגמולים שלך שאספתם.
לא כמו בפרסומת בכלל! זה שקר אחד גדול... המשחק עצמו מהנה יחסית אבל זה פשוט שקר... מאוד מבאס, נמחק מהטלפון שלי בכל מקרה
מתחיל בכיף, אבל ככל שאתה ממשיך לרמות גבוהות יותר, כל לוח אחר הוא רמה "קשה" שיכולה לקחת ימים כדי לנצח אותה. בשלב זה, אפילו הרמות ה"קלות" יכולות לצרוך 10 -20 חיים וזה מתסכל ומוציא את כל הכיף מזה. אני מבין שיש הגבלה לכמות הרמות והרחבות/קישוטים לגינה שהכותבים יכולים להוסיף.... אבל מי רוצה לשחק במשחק שהוא לא יכול לנצח?
Download & install yesGO APK 2.212.2/AC21.2.2/32da317b19 - yesDBS - Fastest - Free - Safe. The leading content of yes for viewing anywhere, anytime,
המשחק די מהנה אבל ההמתנה יותר זמן בזמן שנגמרים החיים. 25 דקות זה יותר מדי. צריך לקצר לא 5 דקות בערך. וקצת להוסיף את העניין כי בסוף דבר מתחיל לשעמם הכל חוזר על עצמו.
לא אהבתי בכלל
Gardenscapes Інше edik
Merge Train Games Hlavolamy uls
דומה. Gardenscapes v5.9.0 Mod (מטבעות ללא הגבלה + כוכבים) Apk · מזדמן · Case Hunter Brain funny Cases v1.3.0 Mod (Unlimited Diamonds) Apk.
זין